Oca 17

Türkiye’nin en büyük Türkçe tema arşivi Wptr.net ‘e Türkçeleştirdikleri çalışmaları gönderen arkadaşlardan birisi yakın zamanda Internet Market isminde ki temayı Türkçeleştirerek bize gönderdi. Temanın sol kolonunu kodlar ile düzenlemeniz gerekiyor fakat sağ tarafı görünüm > bileşenler özellikleri ile düzenleyebilirsiniz. Tema gayet güzel gözüküyor üzerinde çalışma yapılarak her türlü projede rahatça kullanılabilir.



Temada sorun yaşarsanız bu kısımdan dile getirebilirsin. Çeşitli eklemeler ile tema çok kullanışlı bir hale gelmektedir.
Mrb.. Bişey soracaktım.. Ben bu temayı kullanıyorum. uzun yazıyorum hepsi gözüküyor bu temadaki gibi devamını oku diye bir link nasıl verecem bulamadım :S
Yardım ederseniz sevinirim
Mrb. Ben bu temayı kullanıyorum. Uzun yazı yazınca hepsi gözüküyor yarısı gözüksün istiyorum (yani devamını oku diye bi link) nasıl yapıcam bulamadım :S yardım ederseniz sevinirim…
Simply merhaba,
Yapmanız gereken yazı panelinde more özelligini kullanmak olmalıdır. Yani şu şekilde
———-
Yazının özet metnini yazın,
More
Yazının diğer kalan kısımıdır.
———-
Bu şekilde yapmanız gerekiyor. More panelinde üerinde yer alıyor araştırarak bulabilirsiniz.
selam ben bu temayı indirdim hatta izmirc com a kurdum ama frefox ta header kısmında kayma oluyor onu duzenleyip tekrar upload edebilirmisiniz tesekkur ederim ben beceremedim
Sorunu çözmek için firefox için ayrı bir still.css tanımlamanız gerekiyor. Temanın orjinali firefox üzerine kurulmuş ve explorerde büyük hatalar veriyordu. Temayı Türkçeleştirirken bu hata ile karşılaştım ve düzelterek Explorer’e göre ayarladım. FF’in pazarda ki konumu hala çok zayıf o yüzden çokta fazla FF için zaman kaybetmedim.
tema cok guzel ama kolonlar cok dandık bence yanı kategorıler yazılarında saga cekme var olmamıs bence duzeltılırse kulanılabılır
admin emeğine sağlıkda. bu web site yı sılmeden onaylarsan sevınırım.
ya kardes tema guzel ama bılesenlere girmiyor. bu sayfayı goruyorsanız bılmem surayı ınceleyınız dıyor. orasıda ıngılızce yazıyor codes.wordpress.org da sidebar vs diyor.
Güzele benziyor bende kendi siteme kurabilirim belki
Merhaba.Ben bu temayı kurdum yalnız sol kolondakı düzenlemeri nasıl yapacağım? Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim veya makalesi varsa yararlanmak isterim.
teşekkürler.
Leave a Reply